Specialist în Activitatea de Coaching

Mai câștigat cu fiecare oră de curs

Cod COR 242412

Despre curs

Coachingul este “deblocarea potențialului unei persoane pentru a-și maximiza propria performanță. Îl ajută să învețe mai degrabă decât să-l învețe” (Timothy Gallwey). Principiile de bază pun accent pe conștientizare și responsabilitate, atitudine și comportament. Față de tine, față de ceilalți și față de tot ceea ce ne înconjoară. Prin conștientizarea resurselor de care dispune fiecare persoană și asumarea (co)responsabilității în atingerea țelurilor pozitive dorite se produce schimbarea deoarece “când nu mai suntem capabili de a schimba o situație, suntem provocați să ne schimbăm pe noi înșine” (Viktor Frankl). “Secretul către succes este să înveți cum să folosești durerea și plăcerea, în loc să lași durerea și plăcerea să te folosească. Dacă reușești acest lucru, îți controlezi viața. Dacă nu reușești, viața te va controla pe tine” (Tony Robbins).

O cultură bazată pe coaching scoate ce este mai bun în indivizi, în echipe, în manageri și în modul de a conduce, stimulând creșterea și dezvoltarea la nivel (inter)personal, dar și performanța la locul de muncă. Se spune că “în respirație omul recapitulează ritmul universului. Când mintea este fixată la ritmul respirației, ea tinde să devină absorbită și calmă” (Tim Gallwey). Acest adevăr devine provocarea supremă…

Certificat obţinut de absolvenți: Certificat de absolvire emis de ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări) și avizat de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și Ministerul Educației, însoțit de un Supliment descriptiv al certificatului. Aceste certificate, traduse, legalizate și apostilate (apostila de la Haga), sunt recunoscute oficial și în țările din Uniunea Europeană. [certificat de perfecționare]

specialist in coaching don bosco

Informații suplimentare

Formator

Lect. Dr. PETROVICI Amalia
-> vezi C.V.

Durata de pregătire

360h

Pregătire teoretică: 60h - 3 sesiuni de formare teoretică

Pregătire practică: 120h - de practică individuală (Coaching sub Lupă), sub îndrumarea trainerului; 60h de coaching individual cu cinci clienți din afara grupului.

Preț curs

5000 Ron 4500 Ron
Plata integrală: 4000 Ron
În 2 rate: 4200 Ron
În 3 rate: 4500 Ron

În preț sunt incluse participarea la predare, suportul de curs în format electronic și taxa de examinare. Nu se vor aplica alte taxe.

Completează formularul de înscriere

iar noi te contactăm în cel mai scurt timp

Obiective

Beneficii

Informaţii înscriere

Condiții de acces: Se pot înscrie absolvenți ai învățământului superior, cu diplomă de licență și cu minim 3 ani de experiență în muncă sau în domeniul voluntariatului, pe bază de contract.

Acte necesare la înscriere:

Orar: Se va stabili de comun acord între cursanți, formator și CFP Don Bosco.

Completează formularul de înscriere

iar noi te contactăm în cel mai scurt timp

CE SPUN CURSANȚII DESPRE NOI

Nu te distanța de educație!

Experienţă

Organizăm cursuri acreditate de peste 20 de ani

Cursanţi

Peste 3.000 de persoane au absolvit cursurile noastre

Succes

Cursuri de calitate orientate spre succesul profesional

Completează formularul de înscriere