Barman
Mai câștigat cu fiecare oră de curs
Cod COR 513201
Despre curs
Barmanul se ocupă de aprovizionarea cu băuturi de diferite sortimente, cu prepararea și servirea lor într-un local de alimentație publică (restaurant, bar, bufet). Barmanul face propuneri de aprovizionare a barului cu sortimente de băuturi variate în cantități suficiente față de cerințele consumului, gestionează băuturile, utilajul și inventarul de servire. Barmanul prepară și servește băuturile. Prepararea băuturilor, cere din partea barmanului atenție pentru respectarea amestecurilor și a exactității cantităților prevăzute sau solicitate. În activitatea sa, barmanul folosește diverse materiale: carnețel, creion, monedă divizionară, liste de băuturi, borderou de plăți și bonuri de marcaj. Pentru serviciul propriu-zis sunt necesare: frapiere, pahare, sticle, sifoane, platouri, clești, șervete ș.a.
Certificat obţinut de absolvenți: Certificat de calificare emis de ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări) și avizat de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și Ministerul Educației, însoțit de un Supliment descriptiv al certificatului. Aceste certificate, traduse, legalizate și apostilate (apostila de la Haga), sunt recunoscute oficial și în țările din Uniunea Europeană. [certificat de calificare]
Informații suplimentare
Durata de pregătire
720h
Pregătire teoretică: 240h
Pregătire practică: 480h
Preț curs
1400 Ron 1100 Ron*
Plata integrală (-10%): 990 Ron
*Preț achitabil în 2 tranșe: I tranșă 300 lei, II tranșă 800 lei.
În preț sunt incluse participarea la predare, suportul de curs în format electronic și taxa de examinare. Nu se vor aplica alte taxe.
Completează formularul de înscriere
iar noi te contactăm în cel mai scurt timp
Module
- Modulul 1 - Comunicarea eficientă în cadrul barului
- Modulul 2 - Lucrul în echipă în cadrul unui bar
- Modulul 3 - Gestionarea reclamațiilor clienților
- Modulul 4 - Aplicarea noțiunilor de bază despre comportament profesional și psihologia consumatorului specifice domeniului alimentației
- Modulul 5 - Aplicarea normelor de securitate și sănătate în muncă și a reglementărilor în domeniul situațiilor de urgență specifice turismului
- Modulul 6 - Aplicarea normelor de protecție a mediului în domeniul turismului
- Modulul 7 - Aplicarea normelor igienico-sanitare și siguranța alimentelor
- Modulul 8 - Aplicarea noțiunilor de bază despre organizarea activității în bar
- Modulul 9 - Primirea clienților și preluarea comenzii
- Modulul 10 - Pregătirea băuturilor specifice
- Modulul 11 - Servirea băuturilor, preparatelor și a altor produse
- Modulul 12 - Gestionarea evidenței operative și financiare a activității bar
Informaţii înscriere
Condiţii de acces: Se pot înscrie absolvenți ai învățământului general obligatoriu.
Acte necesare la înscriere:
- carte de identitate (în copie);
- certificat de naștere (în copie);
- certificat de căsătorie (după caz, în copie);
- ultimul act de studii (în copie; minim certificat de absolvire a învățământului general obligatoriu);
- adeverință medicală
Orar: Se va stabili de comun acord intre cursanti, formator si CFP Don Bosco
Completează formularul de înscriere
iar noi te contactăm în cel mai scurt timp
CE SPUN CURSANȚII DESPRE NOI
Nu te distanța de educație!
Experienţă
Organizăm cursuri acreditate de peste 20 de ani
Cursanţi
Peste 3.000 de persoane au absolvit cursurile noastre
Succes
Cursuri de calitate orientate spre succesul profesional