Despre CFP Don Bosco

sala CFP

Centrul de Formare Profesională Don Bosco Constanța este un sector de activitate al Fundației Giovanni Bosco prin care se organizează cursuri de pregătire și calificare profesională pentru tineri și adulți.

Acreditări:

  • 2006 - Centru Autorizat Autodesk pentru produsele AutoCAD și Inventor, unicul din regiune;
  • 2007 - Centru Autorizat EqualSkills și ECDL;
  • 2008 - Centru autorizat de către CNFPA pentru organizarea cursurilor: Grafician PC, Operator introducere, validare și prelucrare date, Tehnician operator procesare text imagine;
  • 2009 - Centru autorizat de către CNFPA pentru organizarea cursurilor: Designer Pagini Web, Animator socio-educativ și Formator;
  • 2011 - Centru Autorizat Autodesk pentru produsul 3DS Max Design.

Activitatea de pregătire în cadrul centrului a început în anul 1999. Centrul are o structură dedicată, în care au fost desfășurate cu succes două proiecte europene de formare profesională continuă în domeniul informatic.

Metoda de studiu în cadrul cursurilor este cea practică. Se oferă informația, se explică și se fac aplicații practice pentru a fixa noțiunile cât mai bine. Sunt prevăzute și teme pentru practică pentru a întări deprinderile necesare fixării pe termen lung a informațiilor.

Materialul fiecărui curs este structurat în module, ce conțin atât noțiuni teoretice cât și exemple și aplicații practice.

Calitatea este asigurată prin cerințele interne referitoare la predare, conţinutul cursurilor, regulile de frecventare şi de examinare. Există în plan certificarea ISO în vederea recunoașterii oficiale a calității cursurilor noastre.


Contact

Strada Veniamin Costache nr. 66, Constanța, Cod poștal 900036
Telefon fix:   0241 588472
Telefon mobil:   0726 626345
Email:   cursuriconstanta@donbosco.ro
Facebook:   CFP Don Bosco