3D Studio Max

3DS Max oferă posibilități de modelare 3D, randare şi animație pentru realizarea de construcții, obiecte și animații tridimensionale complexe utilizate în televiziune, arhitectură, jocuri video.

AutoCAD

AutoCAD este o aplicație pentru desenare și modelare în spațiul bidimensional și tridimensional. Cu AutoCAD se pot dezvolta documentații tehnice pentru inginerie mecanică, electrică, instalații de orice gen, construcții și arhitectură.

ECDL

ECDL este un program de pregătire în vederea certificării aptitudinilor de operare pe calculator. Cu ajutorul cursului veţi putea utiliza calculatorul în mod eficient şi productiv indiferent de vârstă sau domeniu de activitate.

Grafician PC

Graficianul calculator este persoana care se ocupă cu realizarea machetelor grafice, executarea și adaptarea desenelor vectoriale, scanarea și prelucrarea imaginilor, montajul machetelor grafice.

Designer pagini web

Designerul de pagini web este persoana care crează un site web începând de la conceperea structurii, funcţionalităţilor şi interfeţei grafice pana la programarea web şi introducerea conţinutului: imagini, texte, fişiere şi alte elemente.